Filthy assistant (annetten) wrote,

Gårsdagens fiskesuppe/gryte/whatever

Man tager:

Et par kløfter hvitløk
1 stor eller 2 små gule løk
1 rød paprika
1 rød chili (valgfri, eller bruk tørket)
par-fem soltørkede tomater
1 boks knuste hermetiske tomater
ca 400 g valgfri fisk skåret i biter (jeg brukte fersk sei, og det var yummy)
en halv boks matyogurt
en halv potte basilikum
litt limejuice (ca 1/3 lime)
olivenolje

Hakk grønnsakene og fres på medium varme til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og la det bli gjennomvarmt. Blend alt med stavmikser (eller ha det i kjøkkenmaskin), det trenger ikke å bli så jevnt. Smak til med salt og pepper. Legg i fisken og ta det trekke under lokk til fisken er ferdig. I mellomtiden finhakker du basilikum (eller bruker matmølle), blander med yogurt og smaker til med limejuice, olivenolje og kanskje litt salt. Server i bolle med urteyogurten på toppen.

(Nok til 2 personer, eller 1 person om du halverer mengden fisk.)
Tags: food
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 3 comments